torstai 30. kesäkuuta 2011

Torstaina 30. kesäkuuta 2011

Ensi sunnuntaina tulee Sirkus Finlandia Savonlinnaan. Täytyypä mennä katsomaan, kun on melkein koko vuosi sirkustemppuja treenattu! !
Otin tänään huvikseni koirieni nimien kirjaimet ja pyysin, että kumpikin yhtä aikaa kirjoittaisi niistä nimensä. Vala kirjoittikin äkkiä VALA, mutta BANJOn ne saivat aikaan vasta yhteistyöllä, on kuin Banjo antaisi Valalle aikaa oppia ja harjoitella. Nyt Vala ensi kertaa kirjoitti ”taitokirjoitusta” eli symmetrisen kuvion, jotka kauniimpina ovat olleet Banjon tavaramerkki. Tämänpäiväisestä tyylistä tosin tulee mieleen lähinnä, että oliko tarkoitus todistaa, että koiratkin kyllä oppisivat käyttämään tietokonetta? No, ehkä harjoitus ja uusi ohjeistus tekee edustavamman tuloksen, olihan nytkin jo paljon edistystä… Annoin loput lihapullanpalat palkaksi, kun tekstit olivat valmiita.
Muuten ei olla treenattu mitään. Paitsi että otin sirkuspallon sisälle ja varmistin, että Vala osaa valua siltä alas myös kovalla alustalla. Sai pienen palan juustoa palkakseen.
Tätä päiväkirjamerkintää kirjoittaessani oli Banjo tuonut B-kirjaimen kuutioiden keskelle. Valitin, ettei tuosta nyt enää tule mitään tekstiä, kunnes huomasin, että se oli taroittanut, että VALAn viimeinen A olisi BANJO-tekstin osa. Sanoin, ettei sanoja saa sotkea, kun ihmiset eivät ymmärrä mitä siinä on lukevinaan. ”Ristisanatehtävä”, sanoi Banjo toiveikkaana (se on oppinut ristisanoista telkkua katsellessaan), ja en voinut muuta kuin myöntyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti