sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Tänään ei ole treenattu. Mutta äsken sitten ryhdistäydyin ja pyysin koiria kirjoittamaan ”sirkus”. Banjo vetäytyi puuhasta pallille istumaan ja Vaapukka sai pikkuruisen lihapullanpalan joka kerran kun se pyöräytti jotakin kuutiota tassullaan. Se kirjoitti aika ripeään tahtiin SIKRUS muttei suostunut korjaamaan kirjoitusvirhettään ollenkaan. Kirjoitin seinälle uuden selvemmän ”SIRKUS”-lapun ja sijoitin sen alemmas paremmin koirien näkyville.

Tuo taisikin olla eka Vaapukan itse kirjoittama teksti, ainakaan selvään kirjoittama ja vähän pidempi sana. Mitäpä pienestä kirjoitusvirheestä, hieno juttu kumminkin! Onneksi kauppa oli vielä auki niin kävin ostamassa lihamureketta sille palkaksi, juhlitaan!
Voiko olla? Tänään aiemmin mietin, että tuolle toistettavuudelle tarttis kyllä tehdä jotain ihan tosissaan. Mietin että ootan vippaskonstit käyttöön: Bruce Springsteen kun on niin hyvä opettamaan taitoja, niin on varmaan hyvä myös työelämän näkövinkkelistä, mikä voisi auttaa toistettavuuteen. Niinpä sanoin koirille, että kokeilkaapa tuota Brucen tyyliä, josko se auttaisi. Myöhemmin sitten soitin Brucen levyä ja koirat saivat miettiä rauhassa. Voiko olla että se auttoi Valan suoritukseen? Saa nähdä, miten auttaa toistettavuuteen…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti