tiistai 15. helmikuuta 2011

Tiistai 15. helmikuuta 2011

Tein lisää sirkuskirjaimia: Kaksi S:ää ja yhden A:n. Nyt on kirjaimiin käytetty väri lopussa. O pitäisi vielä tehdä ”koira”-sanaa varten.

Koirat ovat tänään ja eilen olleet vaisuja, johtuuko kovasta pakkasesta vai mistä. Yritin riehaannuttaa koiria sisällä ja malttamattomana otin kuutiot mukaan. Sain Valan pyörittämään tassulla kuutioita niin että syntyi teksti VALA, osin saatuman kauppaa, mutta ainakin viimeisen A:n Vala näytti laittavan ajatuksella, sillä kun pyysin sitä kierittämään vihreää A-kuutiota tassullaan, se kiersi tekstin puolelle kuutiota ja pyöritti sitä tekstiin päin.
Ajattelin treenata koirien kanssa joka päivä samoja temppuja, siis muun treenin lisäksi, ikään kuin esitystä harjoitellaksemme, koska muuten toistettavuuden puute jää ongelmaksi. Banjon piti kirjoittaa BANJO, mutta siitä tulikin kahden koiran urakka, kovin vaisua touhua, kun Banjo odottaa Valan osallistuvan ja Vala arastelee tottumattomuuttaan. Jatkossa olisi tarkoitus kirjoittaa KOIRA ja SIRKUS.
Lisäksi on Valan karttatemppu, jossa se eilen ei näyttänyt ”osaavan” istua ja haukkua yhtä aikaa, joten tänään treenattiin sitten sitä. Lisäksi Vala haluaa laskea ja sille on myös kirjoitettuja käskyjä, ihan tavallisia ISTU – MAAHAN – ANNA TASSUA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti