torstai 10. helmikuuta 2011

Torstai 10.2.2011

Oli huono treenipäivä, joten otin kynän ja paperia ja piirsin Banjon kuvan.

Kirjainkuutioita maalatessa olen oppinut kirjainten piirrosjäljellä viestimään koirilleni oikeaa treenitapaa. Nyt koetin samaa tuohon yllä olevaan koirankuvaan. Ideana on, että’ jos sinulla on koira, jonka hoksaavaisuutta haluaisit lisätä, niin prinyttaisit kuvan ja asettaisit sen koiran näkyville. Parin tunnin päästä tai myöhemminkin voisit sitten kokeilla, oppiiko koirasi siten älykkäämmäksi.
Omat koirani ovat kovin fiksuja. Joka treeni on onnistuminen. Mutta poikkeuksena ovat huonot päivät. Ne aiheutuvat tyypillisesti sosiaalisista vaikutteista toisella tavalla treenaavilta koiraharrastajilta tai – ammattilaisilta. Niin tänäänkin: eilen katsoin sirkuskoiravideoita. Mutta jos kokeilisit tuon kuvan kanssa omalla koirallasi (piirrosjälki juuri tärkeä, muuten en osaa nii8n piirtää.) niin ehkä saisitte otteen jatkuvasta onnistumisesta? !
Kirjainkuutioiden kirjainten muodon, tyylin ja piirrostavan huolella tekemisestä on ollut uskomattomasti hyötyä. Olen niihin yrittänyt ”koirien kielellä” kirjata treenin perusasioita, pääpiirteitä ja jonkinlaisia haaveita ja tulevaisuudensuunnitelmia. Yleensä on käynyt niin, että olen ajatellut, että koirien olisi hyvä oppia jokin tietty treenitapa, jota ne eivät viel’ä osaa. Niinpä olen pyrlkinyt sen kuvaamaan kuutioiden kirjaimissa. Sitten olen jättänyt kirjaimet koirien näkyville ja vain elellyt eteenpäin. Ehkäpä parin tunnin kuluttua kirjainten valmistumisesta koirat ovat sitten osoittaneet ymmärtävänsä läksyn ja ovat laittaneet sen korvan taakse ja osanneet siitä eteenpäin aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti