perjantai 24. joulukuuta 2010

Perjantai 24. joulukuuta, jouluaatto

Otettiin yksi soittotreeni, kun se kumminkin on ollut ilomme, niin että päivä ilman treeniä olisi lättänä eikä kunnon juhlapäivä! Soitin samaa säveltä ”Kulkuset, kulkuset” ja Banjo jatkoi ”riemuin” ihan oikein sävelin. Lopputreeni oli sitten jotakin epämääräisempää. Vala on taitavampi, soittaa tarkoituksella valittuja säveliä oikeastaan joka kerta ja nyt tuntui tapailevan soiton tyyliä, soitti saman kuin Banjo ja ”helk-lee” eli jättä yhden sävelen välistä, mutta sillä näkyy jo olevan idea siitä, miten hakea sävelkulkua koskettimilta ja molemmat koirat tavoittelevat myös rytmiä, mutta silloin yleensä menee koskettimien valinta holtittomaksi, mutta ainekset on jo, joten tottumuksen myötä luulisi oikean soittotaidon syntyvän!

Vaapukka halusi esiintyä videolla, mutta eihän siitä tullut mitään, kun koko huomioni oli kamerassa ja tänään ollaan juuri päästy siihen vaiheeseen, että houkuttelevan käteni asemalla voin näyttää sille, mitä säveltä olisi soitettava eli soittotaito on lähellä mutta ilman videokuvausmahdollisuutta, kun vaatii minulta suurta keskittymistä ohjata koiraa.

Ostin koirille joululahjoiksi halpoja lasten palapelejä siltä varalta, että niiden tuomasta harjoituksesta olisi joskus hyötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti