perjantai 5. marraskuuta 2010

Perjantai 5.11.2010

UUdet kuutiot ovat valmiit. Otettiin ensin Banjon kanssa RAKAS. Se nosteli R:n ja A:n K:n viereen ja näytti silmillään, miten saattoi lukea RAKAS kahdessa rivissä, mutta joukossa oli pari muuta kirjainta, joita se ei vaivaantunut poistamaan. Aletaan kuitenkin jo olla siinä tilanteessa, että se nostaa palikat jonkinlaiseksi sanaksi. Harjoittelua vain, niin tulee selkeäkin. Luulen.
Jatkettiin Valan kanssa sanalla KOIRA. Sikin sokin olevista kuutioista Vala töni A:ta ja K:ta ja minä nostin kohdalle I:n niin että syntyi oikea sana. Valasta se oli superhyvä onnistuminen.
Jätettiin treenaus tuohon, kun on ollut taukoa: kivempi tehdä lyhyt hyvänhenkinen onnistunut kuin raatamalla aivan tiptop, pysyy treenihenki parempana ja kukin voi mielessään kuvitella, miten hyvin kohta onnistuu lyhyen harjoittelun jälkeen.

Olen tässä miettinyt, että hankkisinko kolmannen koiran. Mitäköhän koulutusharrastukselle kävisi? Jostain löysin mudin kuvauksen ja vaalea sellainen vaikuttaisi juuri sopivalta, mutta tiedä sitten vielä varmasti… Unkarilainen paimenkoira siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti