maanantai 1. marraskuuta 2010

Maanantai 1.11.2010

Otin pallon ja renkaat. Hypytin Banjoa pihalla renkaiden läpi pallopalkalla. Tulipas vauhdikasta! Mutta liian useasti se jäi etsimään palloa sen sijaan, että olisi hypännyt. Vaapukkakin hyppäsi muutaman kerran makupalapalkalla. Tarttis varmaan heitellä palloa sille yksinään…

Sitä ennen juuri kävelyltä tullessa laitoin Valan maahan syömään makupalaa ja yritin hypyttää Banjoa sen yli. Se symbolisesti hypähtikin hännän yli muttei sen enempää. Kun laitoin Banjon maahan, Vala jäi sen yläpuolelle seisomaan tassut molemmin puolin. Tuli kaunis kuvaelma, muttei hypyn hyppyä.

Otin koirankeksinpalojen kanssa kahdella tassulla tanssimista pihalla, kun ajattelin, että siellä tulee liikkuvampi tyyli. Nyt olikin ensi kerta, kun makupalan kanssa harjoiteltiin tuota. Ensin paikoillaan kiva sirkusmainen tyyli, kun tavallisesti Banjo pomppii ja Vala näyttää nääntyneen japanilaiselta kahdella tassulla seistessään. Sitten eteenpäin ja alkeisharjoitus peruuttamisesta kahdella tasulla sekä Banjon kanssa kahdella tassulla ympyrä.

Kai tuossa taas nähtiin, että minulla on liian johdatteleva tyyli noin pidemmän päälle jos treeniä ajattelee: tarttis miettiä, miten saa koirat toimimaan yksinään, johdattelematta. Ei kai siinä muuta kuin ottaa tuo erillisen harjoituksen aiheeksi ja opettaa samoin askel askeleelta niin kuin muutkin temput. Tänään jo Banjon rengashyppyjen osalta vähän aloittelin.

Soitti joku rahankerääjä WWF:ltä ja Banjo päätti, että haluaa tukea maailman eläimiä: ”Tärkeä asia!” Banjo sanoi miettineensä, mitä itse kannattaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti