tiistai 19. lokakuuta 2010

Tiistai 19. lokakuuta 2010

Nyt, kun on viime päivät treenattu puisilla kirjainpalikoilla Banjon kanssa liikaakin, alkaa Banjo muistuttaa olemukseltaan sitä, mitä TOKOkoirat aina tavallisesti – kai se siis on liian junnaavan treenitavan tulosta. Vala sen sijaan vaikuttaa turhautuneelta, kun ei ole päässyt tekemään melkein mitään.

Banjo on liikaa treenannut, ei viitsi enää. Vala sen sijaan tönäisi ensin kuonolla ja tassuillaan nimensä kirjaimia minun ohjauksessani ja sitten etsittiin kirjainsekamelskasta Banjon nimen kirjaimet ja se töni niitä isolla innolla. Nakkipalkkaa.

Ostin koirille Koululaisen SUUREN Ensyklopedian, joka näyttää olevan kunnollinen paksu helpon tason tietokirja, jossa on sekä lähes 10 000 hakusanaa että aihe järjestettynä aukeaman pituisiksi kuvitetuiksi kokonaisuuksiksi. Ajattelin lukea tuota paksua kirjaa yhdessä koirien kanssa, mutta Vala kielsi, se sanoi haluavansa lukea itse. Avasin kirjan sille aikavyöhykkeiden kohdalta, sitä kun kiinnostaa Japani, ja se näytti tyytyväisiltään. Ainakaan en tuputa liiaksi, jollen ole itse lukemassa ollenkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti